Casa Jepie Makandra, Opheusdenhof 112

Casa Jepie Makandra, Opheusdenhof 112

Welkom bij Casa Jepie Makandra, de Buurtwerkkamer van de Holendrecht in Amsterdam-Zuidoost.
Casa Jepie Makandra, “Huize help elkaar”, is een bewonersproject en een initiatief van Eigen Haard, Stadgenoot en stadsdeel Zuidoost. Bewoners krijgen in de Buurtwerkkamer de ruimte om diensten en activiteiten op te zetten die de buurt en andere bewoners ten goede komen.

Sinds 2010 zijn in het pand aan de Opheusdenhof 112 verscheidene diensten en activiteiten opgezet waar jaarlijks honderden mensen gebruik van maken. Met name de FormulierenBrigade, hulp bij schulden en Nederlandse taallessen voorzien in een grote behoefte. Maar ook voor andere diensten en activiteiten komen bezoekers graag naar Casa. Al deze diensten en activiteiten worden georganiseerd door bewoners uit Holendrecht (en daarbuiten). Dit gebeurt volledig op vrijwillige basis. Op deze website staat meer informatie over wat er in Casa Jepie Makandra wordt georganiseerd. Wij wensen iedereen veel leesplezier en wellicht tot binnenkort!

Ideeën, meedoen? Kom dan vooral langs! Casa Jepie Makandra is maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.