Beste leden van De Laagbouw

Het kan u niet zijn ontgaan dat de webmaster van de website delaagbouw.nl is gestopt met zijn werkzaamheden en de website offline heeft gehaald. Voor het bestuur van De Laagbouw was dat net zo’n verrassing als voor u.

De buurtvereniging heeft sinds oktober 2007 een website. Die is destijds door Cor van Haagen opgezet en vanaf het begin tot heden naar volle tevredenheid van het bestuur bijgehouden. Waarom dan deze stap van Cor.
Al enige tijd bestaat de wens van enkele bestuursleden om meer toegang tot de website te krijgen. Na de laatste bestuursvergadering is die wens, via de voorzitter, nogmaals aan Cor voorgelegd. Daarbij werd duidelijk dat Cor de zeggenschap over de website geheel in eigen hand wilde houden. Vanuit de geschiedenis en inzet van Cor gedurende de afgelopen periode is dat misschien ook wel te begrijpen. Alleen past die visie niet meer bij de manier waarop het bestuur de website wil gaan gebruiken.

Inmiddels is de website weer online gezet. Er zijn wel enkele zaken gewijzigd. Zo is de website nu beveiligd (zie het slotje voor de websitenaam) en het standaardmenu is nu zichtbaar op de verschillende pagina’s, wat het navigeren eenvoudiger maakt. Er zullen nog wel meer aanpassingen volgen en waar nodig zaken die nu nog niet goed werken worden opgelost.

In de bestuursvergadering is het voorzitterschap van Geertje Snijder overgegaan naar Ron Nuberg. Geertje blijft gewoon lid van het bestuur. Zie voor de samenstelling van het bestuur ook de website.

De bedoeling is dat het beheer van de website, nu door onze voorzitter, slechts tijdelijk is. De vereniging is dan ook op zoek naar een nieuwe Webmaster die bekend is met (of het wil leren) Joomla als Content Management Systeem.

Het bestuur van De Laagbouw

reacties op dit bericht graag naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.